Aandacht voor ...

Aandachtspunten om nog eens te na te lezen - foto's en video's staan op pagina "Foto's en video's".

Klik voor aandachtspunten van enige tijd geleden HIER.

Seniorenhulp door Lionsclub Maarn-Maarsbergen

De Lionsclub Maarn-Maarsbergen heeft met Heuvelrug Senioren een samenwerkingsverband gesloten dat past in een van de doelstellingen van beide organisaties: senioren helpen door steun en hulp te bieden.

Leden van Heuvelrug Senioren die in Maarn of Maarsbergen wonen (het werkgebied van de Lionsclub M-M) kunnen vanaf nu hulp inroepen op sociaal gebied en voor een breed scala aan praktische klusjes die u op eigen gelegenheid niet meer uitgevoerd kunnen worden en als u in uw eigen omgeving ook geen mensen heeft die dat voor u kunnen doen. Uiteraard geldt daarbij dat uw financiële draagkracht onvoldoende is om uw wens door een professionele dienst te laten uitvoeren. Voor meer informatie klik HIER.


Netwerk dementie Utrechtse Heuvelrug

NETWERK DEMENTIE HEUVELRUG HOUDT ZICH BEZIG MET ZORG EN WELZIJN VOOR MENSEN MET DEMENTIE EN HUN MANTELZORGERS.


Senioren en veiligheid

Klik HIER voor de brochure ‘Senioren en veiligheid’, een brochure vanuit het ministerie van Justitie en Veiligheid in samenwerking met andere partijen. U krijgt concrete tips om te voorkomen slachtoffer te worden en over wat te moeten doen als het wel gebeurt. Het gaat om verschillende vormen van criminaliteit: meekijken bij pinnen, babbeltrucs, hulpvraagfraude (via bijvoorbeeld WhatsApp), phishing, spoofing en online veiligheid.


Alle FASv-leden krijgen korting op verzekeringen bij Centraal Beheer

Klik even op ‘Verzekering – uw voordeel’ en zie direct de kortingen voor leden van Heuvelrug Senioren op particuliere verzekeringen bij Centraal beheer.

HEUVELRUG SENIOREN | Lid worden? Klik HIER