Foto's en video's

Foto's en video's van vorige jaren via 'Foto- en videoarchief'.

Onze penningmeester Ted Kuijpers koninklijk onderscheiden

Onze penningmeester en vicevoorzitter, Ted Kuijpers, ontving woensdag 26 april 2023 uit handen van burgemeester Frits Naafs een koninklijke onderscheiding. Ted is actief geweest en nog steeds actief in heel veel verschillende organisaties, waartoe ook behoort onze seniorenvereniging Heuvelrug Senioren. Alle verenigingen en stichtingen hebben gegevens aangedragen die ertoe hebben geleid dat de aanvraag voor deze welverdiende onderscheiding werd gehonoreerd.

Foto's Eric Tappen

Kijk- en doedag – zondag 23 april 2023

Roel Boer had op zondag 23 april een fantastische ‘Kijk- en Doedag’ georganiseerd waar ruim 100 belangstellenden op af kwamen. Na de ruime aandacht die het evenement ook nog ’s morgens kreeg in het radioprogramma ‘Prettig weekend’ op radio M Utrecht, kwamen zelfs mensen vanuit Elst, Ede en Amersfoort ’s middags een kijkje nemen in het Trefpunt in Maarn. Er waren dan ook een heleboel leden die lieten zien wat zij allemaal in hun vrije tijd doen: breiwerk, boetseerwerk, schilderijen, zelf gemaakte kaarten, vogeltjes van vilt, tekeningen en aquarellen en prachtige foto’s. Het muzikale deel werd verzorgd door ons koor ‘Rhythm of life’. Peter Kam met ukelele zong enkele liedjes en Cees Goddijn deed dat met zijn gitaar. Roel zelf bakte kniepertjes, die ruim aftrek vonden.

Foto's Eric Tappen, klik HIER voor meer foto's.

Paasbrunch 8 april 2023

Het Trefpunt in Maarn was met ruim 70 belangstellenden goed gevuld. Zij deden zich te goed aan de broodjes, Paasstol, eieren en de nodige paaseitjes. En niet te vergeten het bij deze feestdag horende advocaatje met slagroom. Zeker niet onbelangrijk was ook het contact dat de ouderen ruim twee uur lang met elkaar hadden. Gezien de reacties na afloop zal dit niet de laatste keer zijn dat Heuvelrug Senioren dit festijn op de agenda heeft staan.

Klik HIER voor meer foto's van Eric Tappen.

'Kom en klets' het nieuwe jaar in.

Het nieuwe jaar was nog maar net begonnen toen we elkaar op dinsdag 3 januari het allerbeste wensten voor 2023.

Voorzitter Rozalien van de Kletersteeg had haar creativiteit gelegd in een bijzondere welkomstspeech.

En natuurlijk waren er de soesjes bij een kopje koffie en ...

de bitterballen bij een glaasje.                       Foto's Eric Tappen

HEUVELRUG SENIOREN  |  Lid worden? Klik HIER