Nieuws en meer

Dinsdag 28 augustus 2018

De wandelgroep uit Maarn vertrok op de fiets naar Den Treek om daar al wandelend te genieten van de prachtige in bloei staande heide.

Vrijdag 29 juni 2018

Zes dames hebben een fietstocht gemaakt onder leiding van Janny Koudijs, waarbij De Kersenhut in Cothen werd bezocht. Het was een mooie tocht via Broekhuizen en de Goyersdijk naar de boomgaard. Daar werd in de schaduw van koffie/frisdrank genoten en kersen gekocht en natuurlijk een kersenijsje gegeten.

De terugweg ging via Leersum en kasteel Maarsbergen. Al met al werd er bijna 40 km gefietst, soms met een flink windje tegen, maar het was een stralende en gezellige middag.

Theo’s afscheid als pianist van Rhythm of Life - 23 mei 2018

Theo Ooteman was vanaf de oprichting ruim 6 jaar de pianist van het koor Rhythm of Life. Op 23 mei 2018 nam hij afscheid als pianist. Het koor deed dat op een bijzonder gezellige, hartelijke en humoristische manier. Zo kreeg Theo een oorkonde bij zijn benoeming tot “Ridder in de Orde van de Onzichtbare Notenbalk”. Samen met zijn vrouw Ineke werd hij verrast met een grote plantenmand voor het buitenterras.

Het koor, onder leiding van dirigent Kokkie Achterberg, werd begeleid door de nieuwe pianist, Inge, die behalve piano ook de gitaar bespeelde. Na het eerste deel van het optreden werd er genoten van een lunch, verzorgd door de koorleden. Na het tweede deel van de zang werd afgesloten met koffie en iets lekkers.

Zie voor een impressie bij Foto's.

Senioren blij met actieplan

Alle politieke partijen en alle ouderenorganisaties in de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben elkaar gevonden in een actieplan ‘Waardig ouder worden’. Zij beloofden elkaar te investeren in goede zorg en ondersteuning, goede huisvesting en in activiteiten die eenzaamheid tegengaan. Vrijdag 16 maart 2018 ondertekenden alle betrokkenen het plan. Op de foto links initiatiefneemster Dianne van Wijnen en rechts Rozalien van de Kletersteeg, voorzitter Heuvelrug Senioren. Kijk voor het actieplan bij "Nieuwsbrieven en meer".

Zaterdagmiddag 16 december 2017 gaf het Heuvelrug Senioren koor Rhythm of Life een kerstconcert.

Zie voor een impressie bij foto's.