Foto's

Een middagje “Keezen”, 17 maart 2019.

Er kwamen zo’n 20 leden in Trefpunt bij elkaar om kennis te maken met het spel “Keezen”. Het spel werd duidelijk door Eric Tappen uitgelegd en hij had de spelregels ook nog eens keurig op papier gezet. “Keezen” wijkt op veel punten behoorlijk af van “Mens erger je niet” en dat maakt het juist tot een interessant spel.

Na zo’n tweeënhalf uur bleek het zo goed te zijn bevallen, dat op Erics vraag of het spel voor herhaling vatbaar was van veel kanten enthousiast werd gereageerd. Er komt dus een volgende middag “Keezen”, hou Heuvelrug Senioren Nieuws of de activiteitenkalender op de website in de gaten!

Foto's Eric Tappen

Voor meer foto's klik HIER.

Tunes of Yesterday 16 februari 2019

Tunes of Yesterday is een amateurband die popmuziek uit de jaren 50 en 60 uit de 20ste eeuw maar ook nog van jaren daarna speelde. Daarbij werd gebruik gemaakt van authentiek beeldmateriaal, originele muziekfragmenten en bijzondere wetenswaardigheden over de artiesten. Onze leden reageerden enthousiast op de muzikale presentatie en sommigen waagden nog een dansje.

Foto's Ted Kuijpers en Ton Beker

Voor meer foto's klik HIER.

Nieuwjaarsbijeenkomst 3 januari 2019

"Wordt het een traditie of is het eenmalig? Dat hangt van onze leden af. " Dit stond in de nieuwsbrief en de nieuwsflits. Het bestuur weet het al: er was heel veel belangstelling, er werd gezellig en veel gepraat, dus ..... in 2020 opnieuw een nieuwjaarsbijeenkomst!

Foto's van Ted Kuijpers